вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Ми за безпеку руху!

У закладах освіти району з 11 по 15 вересня поточного року проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Ми – за безпеку руху!».
У ході проведення Тижня основна увага приділялася навчанню дітей Правилам дорожнього руху, попередженню випадків дорожньо – транспортного травматизму та вирішенню проблем безпеки руху дітей.
Під час Тижня в усіх класах загальноосвітніх навчальних закладів проведено Єдині уроки з Правил дорожнього руху, дообладнано наявні автомайданчики, оновлено куточки безпеки дорожнього руху з використанням інструктивних і методичних матеріалів та кращих робіт учнів із даної тематики. Проведено шкільні лінійки, виховні години, конкурси та виставки дитячих малюнків із безпеки дорожнього руху, виступи агітбригад загонів ЮІР, тематичні театралізовані уроки для молодших школярів.
Проводилися заходи присвячені безпеці дітей на дорозі та з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод: «Знаю, вмію, врятую», а також цільові дитячі профілактичні заходи: «Дитина – пасажир», «Захистись – засвітись», «Живи цікаво та безпечно», «Помітний значить живий».
Районна робоча комісія з організації проведення та підведення підсумків Тижня знань безпеки життєдіяльності розглянувши матеріали із закладів освіти району визнала переможцем Червонокостянтинівську ЗШ І-ІІІ ступенів.

Немає коментарів:

Дописати коментар