вівторок, 31 жовтня 2017 р.


9 вересня 2017 року команда відділу освіти брала участь у ІІІ районній спартакіаді з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Перед початком змагань, першим заступником голови районної державної адміністрації Тетяною Панетою було відзначено грамотою Чорнопольського Сергія Валентиновича, як кращого спортсмена від освіти. Працівники освіти брали участь у змаганнях з міні-футболу, шашок, арм-реслінгу, дартсу та перетягування ливни. За підсумками протоколів суддівської колегії команда відділу освіти виборола І місце з міні-футболу, І  місце з шашок серед чоловіків, ІІІ місце з арм-реслінгу, ІІІ місце з дартсу. Загалом відділ освіти посів ІІІ загальнокомандне місце серед шести команд учасниць.

Відкрила спартакіаду і привітала учасників змагань  та вболівальників від імені керівників району – Сергія Завалія та Тамари Сакари,  перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета. В заході взяла участь, також, заступник голови районної ради Антоніна Іванова.
Учасників спартакіади привітала і ознайомила з програмою змагань завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Лугова. Вона повідомила, що напередодні збірна команда району взяла участь в обласних комплексних змаганнях серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини», де наші спортсмени показала гарні результати. Найбільшого успіху наші спортсмени добилися в номінаціях «Тато, мама, я – спортивна сім’я» та естафеті з елементами футболу. Високі результати показали також в естафеті з елементами баскетболу, стрибках на скакалці, човниковому бігу та стрибках в довжину з місця.
Перед початком змагань кращі спортсмени, представники команд: Роман Лук’янов, Юлія Тороп, Олександр Швидкий, Сергій Чорнопольський, Наталія Оксюта та Ігор Дяченко з рук Тетяни Панети отримали Грамоти, а працівники районного Будинку культури та вихованці дитячої музичної школи привітали присутніх гарними і дотепними художніми номерами.
Змагання були цікавими і напруженими. Найсильнішими виявилися спортсмени Іскрівки, наступні місця посіли новостародубці, освітяни, працівники газової дільниці та рудоуправління.

Немає коментарів:

Дописати коментар