вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Урочистості до дня вчителя

26 вересня 2017 року у приміщенні сесійної зали Петрівської районної ради відбулося районне свято, приурочене Дню працівників освіти. У заході взяли участь та привітали його учасників голова районної державної адміністрації Завалій С.В., голова районної ради Сакара Т.В., перший заступник голови районної державної адміністрації Панета Т.Г.
Свято проходило під девізом «Учителю! Ти є і вічно будеш». Його метою було в особі присутніх у залі привітати всіх освітян району з професійним святом, вшанувати працю тих, хто відзначений державними та галузевими нагородами; вклонитися низько учительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго вічного; висловити слова любові і вдячності людям однієї з самих благородних професій на землі.
У ході свята освітяни отримали грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради, відділу освіти райдержадміністрації та районного комітету профспілки працівників освіти.
Найвищу районну нагороду - педагогічну премію імені Василя Олександровича Сухомлинського - керівники району Завалій С.В. та Сакара Т.В. вручили Оранському Олександру Володимировичу, учителю КЗ «Петрівське навчально – виховне об’єднання «школа І-ІІІ ступенів-гімназія». Районну премію імені С.П. Логачевської отримала Копійка Валентина Миколаївна, учитель Петрівської ЗШ І ступеня, філії Петрівського НВО. Ще однією районною педагогічною нагородою - заохочувальною відзнакою «За відданість справі» - була нагороджена директор центру дитячої та юнацької творчості Бойко Валентина Миколаївна.
Нагороджених та всіх присутніх у залі щиро привітали учні Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів та номерами художньої самодіяльності аматори районного Будинку культури. Свято пройшло урочисто та душевно.

Немає коментарів:

Дописати коментар