понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Об'їзд закладів освіти

Заклади освіти перевірено на готовність до нового навчального року

Завершуються літні канікули, під час яких в освітніх закладах активно проводилися ремонтні роботи, створювався комфорт і затишок у класних кімнатах, проводилися енергозберігаючі заходи.
Колективи закладів освіти, місцевих підприємств, органів місцевого самоврядування при активній підтримці керівництва району  доклали максимум зусиль, щоб створити належні умови для проведення навчально-виховного процесу. Як результат – кожний навчальний заклад в районі має своє обличчя, свою індивідуальність.
Упродовж 2017 року забезпечено виконання організаційно-практичні заходи щодо:
- капітального ремонту віконних прорізів у приміщеннях Балахівської, Червонокостянтинівської, Іскрівської, Новостародубської загальноосвітніх шкіл, центру дитячої та юнацької творчості, Петрівської ЗШ І ступеня, Ганнівського до Володимирівського дошкільних навчальних закладів;
- поточного ремонту харчоблоку Петрівської ЗШ І ступеня, покрівель центру дитячої та юнацької творчості, Володимирівської, Петрівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів;
- придбання спортивних майданчиків для Зеленської, Ганнівської, Володимирівської, Чечеліївської загальноосвітніх шкіл;
- ремонту спортивних залів у Новостародубській, Зеленській загальноосвітніх школах,  Петрівському НВО;
- придбання обладнання для кабінету біології Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів;
- відкриття додаткової групи в Петрівському ДНЗ №1 «Рудана.
За дорученням голови облдержадміністрації Кузьменка С.А. та голови райдержадміністрації Завалія С.В. у школи району придбано нового спортивного обладнання та інвентаря на суму понад 300 тис. грн. Краще інших справилися з виконанням даного доручення в Іскрівській, Луганській та Чечеліївській загальноосвітніх школах.
На проведення капітальних та поточних ремонтних робіт у 2017 році буде використано понад 5 млн. грн.
Щоб перевірити, як підготувалися заклади освіти до нового 2017-2018 навчального року 17 та 21 серпня 2017 року комісія здійснила об’їзд шкіл району. У даному заході  взяли участь перший заступник голови  райдержадміністрації Тетяна Панета, заступник голови районної ради  Антоніна Іванова, начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Гавриленко, директор комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Григорій Москалець, голови сільських (селищних) рад, представники Держпродспоживслужби.
За результатами об’їзду краще інших підготовлені до початку   2017/2018 навчального року заклади освіти на територіях Ганнівської, Луганської, Новостародубської сільських та Петрівської селищної ради, а також заклади освіти інших територій Чечеліївська ЗШ І-ІІІ ступенів, Іскрівська ЗШ І-ІІІ ступенів, Червонокостянтинівська ЗШ І-ІІІ ступенів, Новостародубський ДНЗ №1, Зеленський ДНЗ, Баштинський ДНЗ.

Немає коментарів:

Дописати коментар