вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

22 вересня 2017 року у відділі освіти за участю начальника відділу освіти Гавриленко Н.А. та директора КУ «Петрівський РЦОЗО» Москальця Г.Л. відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів, де були розглянуті питання:
  • про виконання протокольного доручення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 30 січня 2017 року № 5 щодо забезпечення існуючих спортивних залів та спортивних майданчиків ЗНЗ новим спортивним обладнанням та інвентарем;
  • про виконання Закону України «Про освіту» в частині забезпечення гарантії на отримання повної загальної середньої освіти (за підсумками операцій «Зайнятість» та «Урок»);
  • про виконання плану основних енергозберігаючих заходів відділу освіти райдержадміністрації щодо підготовки закладів освіти району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні управлінські рішення.

Крім запланованих питань, керівникам ЗНЗ було презентовано проект Плану основних заходів відділу освіти Петрівського району щодо підвищенні якості освіти на 2017-2918 н.р. Він передбачає основні напрямки і конкретні пропозиції щодо підвищення якості освіти на період до 01.01.2018 року, тому і викликав особливу зацікавленість директорів шкіл.

Немає коментарів:

Дописати коментар