понеділок, 30 жовтня 2017 р.

1 вересня!!!

Сьогодні у школах всієї України пройшли урочисті лінійки з нагоди початку нового навчального року.
Усі шляхи цього дня вели до школи, адже перший день осені - той хвилюючий день початку навчального року для всіх учнів. Та для дітей, вчителів і батьків - однаково незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.
У 13 навчально-виховних закладах району перший дзвінок покликав за парти 1974 школярів, Найбільш особливе це свято для найменших, для яких шкільний дзвінок пролунав вперше у житті. В Петрівському районі до першого класу цього року пішло 176 дітей.
Не менш знаковим Першовересень став і для одинадцятикласників, які стоять на порозі найвідповідальнішого року навчання у житті та виборі майбутньої професії. Школи району цього року випустять 107 учнів.
З нагоди свята до Новостародубської ЗШ І-ІІІ ст. сьогодні завітали поважні гості – голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови Петрівської районної державної адміністрації Тетяна Панета, голова Петрівської районної ради Тамара Сакара, начальник відділу освіти РДА Наталія Гавриленко.
Під час святкової лінійки Сергій Кузьменко відзначив: Радий, що педагогічні працівники отримують достойну заробітну плату, впевнений, що і в наступному – 2018 році динаміка зростання продовжиться, а значить і вчителі будуть мотивовані працювати на високому професійному рівні.
Зауважив голова обласної державної адміністрації і стосовно створення опорних шкіл. "Роботу, яку ми розпочали 2 роки тому по створенню опорних шкіл є виправданою Сьогодні, на прикладі Новостародубської школи, ми бачимо сучасний навчальний заклад, де створені максимальні умови для навчального процесу як для учнів, так і для педагогів". Дітей до школи підвозять 2 автобуси.
Сергій Кузьменко побажав першокласникам, аби вони влилися у велику шкільну родину, знайшли нових друзів і добре навчалися, випускникам – здобувати знання щоб успішно скласти ЗНО та мати змогу далі навчатися. У подарунок школі голова облдержадміністрації вручив її директору сучасний плазмовий телевізор.
На святі Знань в Балахівській школі побувала перший заступник голови РДА Тетяна Панета, в Петрівському НВО та в його філії (початковій школі) – голова районної ради Тамара Сакара. Керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації вітали школярів, вчителів та батьків з початком нового навчального року в інших школах району. Гості бажали здоров’я, успіхів у навчанні, мирного неба та подарували комплекти шкільного обладнання, інші цінні подарунки для загальноосвітніх навчальних закладів району та шкільне приладдя для першокласників.

Немає коментарів:

Дописати коментар